Maatwerk

Timmertechniek heeft zich in de laatste 20 jaar volledig gericht op het leveren van maatwerk in ontwerpen en houtconstructies voor verbouw, nieuwbouw en renovatie. Dit heeft geleid tot ons huidige aanbod: Het ontwerpen, produceren, monteren en spuiten van houtconstructies.

Timmertechniek machinepark CNC

Ontwerp

Indien er geen huidige ontwerpen aanwezig zijn kan Timmertechniek ook ingezet worden voor het maken van professionele tekeningen. Onze specialist(en) komen langs op locatie om het ontwerp samen te stellen.

Timmertechniek Westknollendam

Produceren

Door het gebruik van geavanceerde machines is Timmertechniek in staat om de meest uiteenlopende houtbewerkingen in grote en kleine getale te produceren. En dat allemaal op de millimeter nauwkeurig!

Timmertechniek Westknollendam

Spuiten

In de werkplaats van Timmertechniek bevindt zich een spuiterij en alle benodigde middelen om het geproduceerde houtwerk te voorzien van een beschermende verflaag.

Timmertechniek Westknollendam

Monteren

Met 20 jaar ervaring kan Timmertechniek zekerheid en garantie bieden bij het monteren van het houtwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag, wij nemen snel contact met je op!
Er ging iets fout, probeer het nog eens.
Timmertechniek Westknollendam
Timmertechniek Westknollendam
Timmertechniek Westknollendam

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Timmertechniek kan van de grond af aan diensten & producten aanleveren voor constructies in nieuwbouwprojecten. In samenwerking met diverse partijen zoals de aangewezen aannemer wordt er gezorgd voor ontwerp, productie en montage voor de bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe woning of bedrijfspand.

Verbouw

Verbouw

Ben jij op zoek naar hout oplossingen voor een verbouwing van een woonhuis of bedrijfspand? Met 20 jaar ervaring kunnen kan Timmertechniek helpen met het realiseren.

Renovatie

Renovatie

Bij het renoveren brengen wij het houtwerk weer terug in de originele staat en zorgt Timmertechniek ervoor dat het houtwerk de komende jaren kwalitatief in orde is en deze staat kan behouden.

Timmertechniek Westknollendam

Proces

Heb jij een particuliere of zakelijke aanvraag? Vul dan het aanvraagformulier op de website in, of neem telefonisch contact met ons op. Er wordt zo snel mogelijk gereageerd op je aanvraag. Indien nodig komt er ter plekke een specialist langs om de opdracht te inventariseren. Na het in kaart brengen van het project stelt Timmertechniek een bijpassende offerte samen. Bij goedkeuring gaan de specialisten aan de slag met het ontwerpen van een professionele tekening. Bij goedkeuring van dit ontwerp wordt de productie in werking gezet en zorgt Timmertechniek er tot slot voor dat alles op locatie gemonteerd wordt.

Contact
Over Timmertechniek